FLEXFRAMES

Wissel gemakkelijk van boodschap met een flexframe!
Per seizoen, promotie of per actie een ander doek, een tijdelijke afscheiding of een andere sfeer in uw ruimte … Maak het mogelijk met een flexframe!
Het flexframe bestaat uit peesdoek wat op een een aluminiumframe wordt gespannen. Dankzij het slimme opspansysteem verwissel je het peesdoek in een handomdraai. Op het doek staat de haarscherpe print van uw keuze. Het flexframe kan in ieder gewenst formaat worden gemaakt.
Het flexframe is verkrijgbaar in vier verschillende diktes. Het voordelige 19 mm profiel is uitsluitend geschikt voor wandframes. Het 27 mm profiel kan zowel horizontaal en verticaal als wandframe of als plafond frame worden gebruikt. Het solide 44 mm profiel is dubbelzijdig toepasbaar en is zowel vrijstaand of verticaal hangend aan het plafond in te zetten. Tot slot is er de profieldikte van 80 mm welke extra stevigheid biedt, een solide look heeft en zowel staand als hangend toepasbaar is.
Liever een flexframe met LED verlichting?
Wij leveren ook flexframes met LED verlichting. Het flexframe wordt aan de achterzijde egaal verlicht, wat de afbeelding meer diepte geeft. Krachtige verlichting en haarscherpe prints gegarandeerd.
Het flexframe met LED verlichting heeft een profiel van 55 mm breed. Dit wordt gecombineerd met een Dibond® achterplaat. Op deze plaat worden de LED strips gemonteerd en deze zorgen voor een perfecte, egale lichtverspreiding.
Flexframe doek
Voor het flexframe zijn er vijf soorten doek beschikbaar: Dekostof (meest gebruikt, mat en helder wit, de printkleuren trekken in de stof), Structex (structuur, natuurlijke uitstraling, geluiddempend), Theater (laat geen licht door, witte achterzijde), Decotex (grote afmetingen, UV-bescherming van print) en Blackback (laat geen licht door, zwarte achterzijde). Bij het LED frame wordt Samba Backlit gebruikt. Met de lichtbron wordt het doek mooi egaal verlicht en heeft het een mooie scherpe uitstraling.