spandoeken & bouwhekdoeken

Een spandoek of bouwhekdoek is de voordeligste, snelste en meest effectieve manier om uw bedrijf, merk of boodschap onder de aandacht te brengen.
Uw naam op het pand, uw promotie van een nieuwe actie: alle aandacht tijdens een beurs of expositie met een full colour bedrukt spandoek.
Voor ieder project is een passend spandoek of bouwhekdoek én in iedere gewenste maat, vierzijdig of cirkelvormig.
Het PVC-reclamedoek is geschikt voor evenementen. PVC is ook in zwaardere en steviger kwaliteiten verkrijgbaar, waarvan de blockout tweezijdig te bedrukken. Meshdoek is luchtdoorlatend waardoor een lichtgewicht of kies voor duurzaam met recyclebare polyester ProPES Outdoor of ProPES FR doek.
Het ProPES Outdoor-spandoek heeft de hoogst mogelijke kleurintensiteit en absorbeert licht, wat een  matte uitstraling genereert. Bovendien is het waterafstotend, vuil water blijft niet plakken en rolt van het doek. Dit spandoek opvouwbaar en van licht materiaal.
Het ProPES FR-spandoek is een brandvertragend, licht en recyclebaar polyester spandoek met dezelfde voordelen als het ProPES Outdoor-spandoek.
Voor de afwerking zijn er legio mogelijkheden: zomen, metalen of conische nikkel ringen of een tunnel. Hangt het spandoek of bouwhekdoek op een open plek waar de wind vrij spel heeft? Dan is zomen verstandig.