Lichtreclame

Wie denkt aan lichtreclame denkt aan een lichtbak of een uithangbord. De lichtreclame kan uw hele gevel verlichten, alleen de ingang aangeven of als uithangbord een baken zijn bij aankomst. Het zorgt ervoor dat de boodschap zowel overdag als ‘s avonds in het donker goed opvalt.
Aangezien de lichtreclame van binnenuit verlicht wordt met led-verlichting valt deze meer op dan een regulier reclamebord. Met de komst van led-verlichting wordt de lichtbak ook minder diep. Een lichtreclame heeft een doorschijnende witte ‘body’ nodig, als basis voor de kleuren en om het licht door de volledige lichtbak te verspreiden. Voor de lichtbakplaat gebruiken wij daarom opaal acrylaat. Dit melkwitte glas laat circa 30% licht door en dit zorgt hiermee voor een egale lichtverdeling. Zo is het nu ook mogelijk om enkel met led-verlichte letters te plaatsen. 
Voor perfecte kleuren adviseren wij een Day & Night-print. Hierbij wordt eerst een laag full colour geprint, vervolgens een laag wit en daaroverheen nogmaals een laag full colour. Day & Night is daarmee ideaal als de lichtreclame overdag uit staat en ‘s nachts verlicht is. Hoe dan ook, de kleuren zijn zowel verlicht als onverlicht altijd goed. Gebruik 200% full colour als de verlichting altijd aan staat.
De omlijsting van de lichtreclame heeft een stevig aluminiumprofiel. De panelen zijn sterk en we bieden twee verschillende diktes aan: 3 of 5 mm.