Rolbanners

Met een rolbanner promoot u snel, eenvoudig én voordelig een product, bedrijf of evenement. De rolbanner kan keer op keer gebruikt worden. Een rolbanner behoort tot de basis van uw beursmateriaal en is uiterst eenvoudig in gebruik. Rol de banner uit het systeem en u heeft direct een grote display voor uw beursstand, winkel, kantoor of evenement. Dankzij het handige opzetsysteem en de bijgeleverde draagtas neemt u de rolbanner gemakkelijk mee naar elk evenement.
U heeft de keuze uit Budget, Premium, Deluxe en XXL rolbanners. Budget, Premium en Deluxe zijn 200cm hoog bij 85, 100 of 120 cm breed, XXL is 200, 250 of 300cm hoog bij 200cm breed.
Budget en Premium rolbanners zijn in de materialen Banner 510 en Airtex® verkrijgbaar. Deluxe en XXL rolbanners zijn alleen in Airtex® verkrijgbaar.
Banner 510 is het meest gebruikte PVC doek, waterafstotend, voor binnen en buiten. Airtex®, de fijn geweven polyester doeksoort met matte uitstraling, heeft een grote kleurkracht en een krasvaste toplaag met PVC-coating, wat kreukels en scheuren tegengaat. Beide materialen hebben Brandcertificaat B1.
Alle rolbanners worden geleverd met het handige opzetsysteem, compact in een draagtas.
Budget en XXL hebben twee uitschuifbare voeten, Premium heeft één voet en Deluxe heeft geen voet.
Zoek u naar een groter oppervlak voor uw tijdelijke boodschap, kijk dan ook eens bij  textielframes.