tuinposters

Geef sfeer aan uw tuin, balkon of dakterras met een tuinposter: een uitzicht met diepte en kleur in plaats van de grauwe muur of de saaie schutting. Kies voor een fraai patroon of een inspirerende afbeelding. U kunt een eigen afbeelding aanleveren maar wij kunnen ook voor u een afbeelding naar een gewenst thema uitzoeken. Hieronder volgt een collage voor inspiratie.
Allerlei formaten zijn mogelijk en daarmee kunt u de tuinposter tot op de centimeter nauwkeurig op de door u gewenste plek bevestigen.
De tuinposter is UV- en waterbestendig, dus waterafstotend, ondoorzichtig en blijft lang mooi en kleurecht. U kunt kiezen voor het duurzame ProPES outdoor, een recyclebaar, opvouwbaar en lichtgewicht polyester doek. Of u kiest voor Banner 510, een PVC-doek met een glanzende uitstraling en een brandcertificaat, zowel geschikt voor binnen als buiten.
De rand wordt gesneden wanneer u de tuinposter wilt ophangen met spijkers. Voor bevestiging aan een schutting of op een muur krijgt de poster metalen ringen, eenvoudig te bevestigen met tiewraps. Bij een klein formaat tuinposter zijn alleen ringen in de hoeken nodig maar bij een groter formaat tuinposter is om de 30 cm. wenselijk.
De Banner 510 is ook beschikbaar in vaste geïmpregneerde houten frames van 18 mm. dik. In tien populaire formaten: vierkant 30×30 en 100x100cm, staand van 20×30 tot 100x150cm.