wanddecoratie

Een foto als wanddecoratie of als behang. Een afbeelding kan naadloos over één hele muur ingezet worden, geeft sfeer en vaak meer diepte aan uw ruimte. Ook verbetert het de akoestiek in een drukbezette en dus lawaaierige werkomgeving.
Fotobehang met uw bedrijfslogo, een nieuw design of gewoon een mooie afbeelding voor de aankleding van uw kantoor, bedrijfsruimte, showroom, beursstand of slaapkamer. Het fotobehang wordt voor iedere gelegenheid geheel op maat gemaakt.
Er is ruime keuze uit verschillende materialen. Voor elk type fotobehang geldt: het materiaal is geurloos, PVC-vrij, waterafstotend en kras- en stootvast. Het is UV-bestendig waardoor de prints niet verkleuren in de zon. Het materiaal werkt brandvertragend en is daarmee zeer geschikt voor gebruik in openbare ruimtes of bedrijven.
Er is een wandbekleding met grijze achtergrond waardoor een eventueel kleurverschil met de achtergrond niet zichtbaar is. De mileuvriendelijke wandbekleding heeft een dekkende blauwe achterkant waardoor de kleuren van een print meer uitspringen en het wit ook écht wit toont.
Zoekt u een meer tijdelijke oplossing? Bijvoorbeeld tijdens een verbouwing. Kijk dan eens bij flexframes.